RALLYE DE GRAVENRODE

 

25 MEI 2019

 

Inschrijven
Zaterdag 25 mei 2019

Rallye de Gravenrode

De Rallye de Gravenrode is een nieuwe rally in de regio Parkstad Limburg. Deze hoogwaardige rally zal plaatsvinden op zaterdag 25 mei 2019. De start- en finish locatie zal zijn bij de befaamde International Butler Academy, die gevestigd is in het oude klooster Huize Damiaan in Simpelveld. Het event zal jaarlijks terug keren aan het einde van mei. Een deel van de opbrengst van de rally zullen we schenken aan onze goede doelen.

Deze rally is voor exclusief voor sportwagens en oldtimers. Om deelname van oldtimers en youngtimers te bevorderen zullen we het bouwjaar van de sportwagen mee laten tellen in de puntentelling. We zullen mikken op 20 oldtimers en 20 moderne sportwagens.

De rally is een tourrit en absoluut geen snelheidsrally. Punten kunnen gescoord worden door de juiste route te rijden en de opdrachten juist uit te voeren. Buiten Bol-Pijl zullen er meerdere rally systemen worden toegepast zoals een fotorit, ingetekende lijn en punten vrije route. Je zult dus ook moeten kaartlezen. We hebben zowel voor de recreatieve rijder als voor de meer ervaren rallyrijder voldoende plezier en spanning te bieden.

Op zaterdagochtend komen de gasten en deelnemers aan bij The International Butler Academy. Vanaf 09u00 zal de inschrijving openen om alle routeboeken en stickers in ontvangst te nemen. Intussen kunnen alle deelnemers genieten van een kop koffie en een klein ontbijt. Om 10u00 zal de eerste oldtimer/sportwagen vertrekken voor een mooie dag in het Heuvelland en de Ardennen. Tussendoor zal er nog een koffiestop gepland zijn en ook een lunch. Rondom 17u00 zullen we de eerste deelnemers verwachten bij de finish. Na een gezellige borrel zullen de prijswinnaars in het zonnetje worden gezet en kan het heerlijke diner beginnen op de unieke locatie aan Huize Damiaan.

 

Onze goede doelen

 

 Samen met Kiwanis Brunssum zal het goede doel worden gekozen. Zij staan garant voor een aantal deelnemers aan de rally in ruil voor een bijdrage aan het goede doel.

Samen met de Kiwanis Brunssum zullen we de rally tot een succes brengen. De samenwerking zorgt voor een mooie groep deelnemers en uiteraard een mooie cheque voor het goede doel. Het goede doel zal tijdig bekend worden gemaakt.

Onderzoek toont aan dat het realiseren van een allerliefste wens jonge patiënten en hun omgeving weer hoop en kracht geeft, en blijvend impact heeft. Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf. Het is een zorgvuldig geplande Wish Journey. Een bijzonder traject waar een grote groep mensen maanden mee bezig is en dat van A tot Z maatwerk is. En dat impact heeft vanaf het moment van kennismaken tot lang na de wensvervulling. Zo maken wij met elkaar herinneringen die een leven lang mee gaan.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

* indicates required

RALLYE DE GRAVENRODE

 

25 MEI 2019

 

Inschrijven

Voorlopig Programma

zaterdag 25 mei

09.00 uur ontvangst met koffie en vlaai
10.00 uur start rally
13.00 uur lunch
14.00 uur start
15.00 uur koffiestop
17.00 uur finish
18.30 uur diner
20.00 uur prijsuitreiking

Deelnemen

Deelname en inschrijving aan de Rallye de Gravenrode is inclusief:

Roadbook
Rallyplaten
Stickers
Koffie met Vlaai
Koffiestop
Lunch
Luxe Diner
Begeleiding tijdens het event
Service team

€ 500,-

De prijs is inclusief BTW en per equipe.

Contact

7 + 4 =

Organisatie

Rallye de Gravenrode wordt georganiseerd door Sparx
en is in handen van Xavier Maassen, Edward Oudenhoven en Nick Janssen.

Sparx
Wilhelminasingel 98
6221 BL Maastricht