RALLYE DE GRAVENRODE

 

25 MEI 2019

 

Inschrijven
Zaterdag 25 mei 2019

Rallye de Gravenrode

De Rallye de Gravenrode is een nieuwe rally in de regio Parkstad Limburg. Deze hoogwaardige rally zal plaatsvinden op zaterdag 25 mei 2019. De start- en finish locatie zal zijn bij de befaamde International Butler Academy, die gevestigd is in het oude klooster Huize Damiaan in Simpelveld. Het event zal jaarlijks terug keren aan het einde van mei. Een deel van de opbrengst van de rally zullen we schenken aan onze goede doelen.

Deze rally is voor exclusief voor sportwagens en oldtimers. Om deelname van oldtimers en youngtimers te bevorderen zullen we het bouwjaar van de sportwagen mee laten tellen in de puntentelling. We zullen mikken op 20 oldtimers en 20 moderne sportwagens.

De rally is een tourrit en absoluut geen snelheidsrally. Punten kunnen gescoord worden door de juiste route te rijden en de opdrachten juist uit te voeren. Buiten Bol-Pijl zullen er meerdere rally systemen worden toegepast zoals een fotorit, ingetekende lijn en punten vrije route. Je zult dus ook moeten kaartlezen. We hebben zowel voor de recreatieve rijder als voor de meer ervaren rallyrijder voldoende plezier en spanning te bieden.

Op zaterdagochtend komen de gasten en deelnemers aan bij The International Butler Academy. Vanaf 09u00 zal de inschrijving openen om alle routeboeken en stickers in ontvangst te nemen. Intussen kunnen alle deelnemers genieten van een kop koffie en een klein ontbijt. Om 10u00 zal de eerste oldtimer/sportwagen vertrekken voor een mooie dag in het Heuvelland en de Ardennen. Tussendoor zal er nog een koffiestop gepland zijn en ook een lunch. Rondom 17u00 zullen we de eerste deelnemers verwachten bij de finish. Na een gezellige borrel zullen de prijswinnaars in het zonnetje worden gezet en kan het heerlijke diner beginnen op de unieke locatie aan Huize Damiaan.

 

Onze goede doelen

 

 Samen met Kiwanis Brunssum is het goede doel gekozen. De stichting Lob’Star is een initiatief van mensen geboren onder het sterrenbeeld Kreeft maar inmiddels omarmt door allen die zich verbonden voelen met kinderen met kanker en hen daarom ondersteunen! Tover een glimlach op het gezicht van kinderen met kanker. 

Alle inspanningen van de stichting Lob’Star zijn gericht op één ding: een lach toveren op het gezicht van kinderen met kanker door hen eventjes uit de ziektesfeer te trekken. Kinderen die zo ernstig ziek zijn en zoveel kracht opbrengen om de akelige ziekte kanker te overwinnen,verdienen een uitje. Maar laten we ook vooral niet voorbij gaan aan de ouders van deze kinderen en de andere familieleden. Hun leven wordt 100% bepaald door de aanwezigheid van die levensbedreigende ziekte in hun gezin. Ook zij hebben het nodig om even uit de sleur te kunnen breken.

Amyotrofische lateraal sclerose (ALS) is een neuromusculaire aandoening, oftewel een zenuw-/spierziekte. Het is een aandoening die leidt tot het onvoldoende of niet functioneren van de spieren. ALS is progressief van aard. Dat betekent dat iemand met deze ziekte steeds verder achteruitgaat. Nederland telt zo'n 1.500 mensen met ALS.

Stichting ALS Nederland wil op de eerste plaats ALS de wereld uit helpen. “ALS op de kaart, ALS van de kaart”. Daarvoor is veel onderzoek nodig. Maar er is nog een lange weg te gaan. Daarom heeft de Stichting daarnaast als doel de kwaliteit van zorg in Nederland te waarborgen, en op te komen voor de belangen van mensen met ALS. Kortom, de missie van de Stichting ALS is: Het stimuleren van wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaken en behandeling van ALS en het creëren van een betere kwaliteit van leven van ALS-patiënten en hun omgeving.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

* indicates required

Programma

zaterdag 25 mei

09.00 uur ontvangst
10.00 uur start rally
13.00 uur lunch
15.00 uur koffiestop
17.00 uur finish
18.30 uur prijsuitreiking
18.40 uur diner

Deelnemen

Deelname en inschrijving aan de Rallye de Gravenrode is inclusief:

Roadbook
Rallyplaten
Stickers
Ontbijt
Koffiestop
Lunch
Diner
Begeleiding tijdens het event
Service team

€ 500,-

De prijs is inclusief BTW en per equipe.

Contact

11 + 9 =

Organisatie

Rallye de Gravenrode wordt georganiseerd door Sparx
en is in handen van Xavier Maassen, Edward Oudenhoven en Nick Janssen.

Sparx
Wilhelminasingel 98
6221 BL Maastricht