RALLYE DE GRAVENRODE

 

26 MEI 2018

 

Inschrijven
Zaterdag 26 mei 2018

Rallye de Gravenrode

De Rallye de Gravenrode is een nieuwe rally in de regio Parkstad Limburg. Deze hoogwaardige rally zal plaatsvinden op zaterdag 26 mei 2018. De start- en finish locatie zal zijn bij de befaamde International Butler Academy, die gevestigd is in het oude klooster Huize Damiaan in Simpelveld. Het event zal jaarlijks terug keren aan het einde van mei.

Deze rally is voor exclusief voor sportwagens en oldtimers. Om deelname van oldtimers en youngtimers te bevorderen zullen we het bouwjaar van de sportwagen mee laten tellen in de puntentelling. We zullen mikken op 25 oldtimers en 25 moderne sportwagens.

De rally is een tourrit en absoluut geen snelheidsrally. Punten kunnen gescoord worden door de juiste route te rijden en de opdrachten juist uit te voeren. Buiten Bol-Pijl zullen er meerdere rally systemen worden toegepast zoals een fotorit, ingetekende lijn en punten vrije route. Je zult dus ook moeten kaartlezen. We hebben zowel voor de recreatieve rijder als voor de meer ervaren rallyrijder voldoende plezier en spanning te bieden.

Op zaterdagochtend komen de gasten en deelnemers aan bij The International Butler Academy. Vanaf 09u00 zal de inschrijving openen om alle routeboeken en stickers in ontvangst te nemen. Intussen kunnen alle deelnemers genieten van een kop koffie en een klein ontbijt. Om 10u00 zal de eerste oldtimer/sportwagen vertrekken voor een mooie dag in het Heuvelland en de Ardennen. Tussendoor zal er nog een koffiestop gepland zijn en ook een lunch. Rondom 17u00 zullen we de eerste deelnemers verwachten bij de finish. Na een gezellige borrel en een heerlijk diner zullen de prijswinnaars in het zonnetje worden gezet en kan de feestavond beginnen op de unieke locatie aan Huize Damiaan.

 

Voorlopig programma

zaterdag 26 mei

09.00 uur ontvangst
10.00 uur start rally
13.00 uur lunch
13.00 uur start
15.00 uur koffiestop
17.00 uur finish
19.00 uur diner
20.30 uur prijsuitreiking
21.00 uur feestavond

Deelnemen

Deelname en inschrijving aan de Rallye de Gravenrode is inclusief:

Roadbook
Rallyplaten
Stickers
Ontbijt
Koffiestop
Lunch
Diner
Begeleiding tijdens het event
Service team

€ 600,-

De prijs is inclusief BTW en per equipe.

Contact

5 + 7 =

Organisatie

Rallye de Gravenrode wordt georganiseerd door Sparx
en is in handen van Xavier Maassen, Edward Oudenhoven en Nick Janssen.

Sparx
Wilhelminasingel 98
6221 BL Maastricht