RALLYE DE GRAVENRODE

 

3 OKTOBER 2020

 

Zaterdag 3 oktober 2020

Rallye de Gravenrode

De Rallye de Gravenrode is een hoogwaardige goede doelen rally rondom Nederlands en Belgisch Limburg. Deze rally zal plaatsvinden op zaterdag 3 oktober 2020. De start is op een prachtig kasteel nabij Sint-Truiden in België en de finish locatie zal zijn op een prachtige locatie in Nederlands Limburg. Het event zal normaliter jaarlijks terug keren in mei. De opbrengst van de rally zullen we schenken aan onze goede doelen.

Deze rally is voor exclusief voor sportwagens en oldtimers. Om deelname van oldtimers en youngtimers te bevorderen zullen we het bouwjaar van de sportwagen (deels) mee laten tellen in de puntentelling. We zullen mikken op 25 oldtimers en 25 moderne sportwagens.

 

De rally is een tourrit en absoluut geen snelheidsrally. Punten kunnen gescoord worden door de juiste route te rijden en de opdrachten juist uit te voeren. Buiten Bol-Pijl zullen er meerdere rally systemen worden toegepast zoals een fotorit, ingetekende lijn en punten vrije route. Je zult dus ook moeten kaartlezen. We hebben zowel voor de recreatieve rijder als voor de meer ervaren rallyrijder voldoende plezier en spanning te bieden.

Op zaterdagochtend komen de gasten en deelnemers aan bij de start. Vanaf 09u00 zal de inschrijving openen om alle routeboeken en stickers in ontvangst te nemen met koffie en vlaai. Om 10u00 zal de eerste oldtimer/sportwagen vertrekken voor een mooie dag in het Heuvelland en de Ardennen. Tussendoor zal er nog een koffiestop gepland zijn en ook een luxe lunch. Rondom 17u00 zullen we de eerste deelnemers verwachten bij de finish.
Na een gezellige borrel met luxe finger foods zullen de prijswinnaars in het zonnetje worden gezet en de cheque aan het goede doel overhandigd. Samen met de Kiwanis Brunssum en Rotary Elsloo-Maaskant zullen we de rally tot een succes brengen. De samenwerkingen zorgt voor een mooie groep deelnemers en uiteraard een mooie cheque voor het goede doel. We streven ernaar om minimaal 50% van de opbrengst aan het goede doel te schenken.

Onze goede doelen

 

De Make-A-Wish Foundation is een non-profitorganisatie die wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte vervult. Onderzoek toont aan dat het realiseren van een allerliefste wens jonge patiënten en hun omgeving weer hoop en kracht geeft, en blijvend impact heeft. Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf. Het is een zorgvuldig geplande Wish Journey. Een bijzonder traject waar een grote groep mensen maanden mee bezig is en dat van A tot Z maatwerk is. En dat impact heeft vanaf het moment van kennismaken tot lang na de wensvervulling. Zo maken wij met elkaar herinneringen die een leven lang mee gaan.

Kiwanis is een organisatie toegewijd aan het principe van dienstverlening; tot het bevorderen van 't individuele, gemeenschappelijk en nationale welzijn; en tot het versterken van de internationale welwillendheid. De Kiwanis richten zich voornamelijk op goede doelen voor kinderen. Buiten Make-A-WIsh zullen er mogelijk nog andere projecten gekozen worden door Kiwanis Brunssum om te ondersteunen.

Rotary International is de internationale organisatie die wordt gevormd door de lokale Rotary Clubs. De organisatie omschrijft haar doel als het samenbrengen van beroepsleiders en leiders uit de zakenwereld die humanitaire diensten verlenen, het bevorderen van hoge ethische standaarden in alle beroepen en het helpen bij het opbouwen van goodwill en vrede in de wereld. Samen met de Rotary Elsloo-Maaskant zullen we Make-A-WIsh en het vakantieproject ondersteund worden.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

* indicates required

Voorlopig Programma

zaterdag 3 oktober

09.00 uur ontvangst met koffie en vlaai
10.00 uur start rally
13.00 uur luxe lunch
14.30 uur start middagprogramma
15.00 uur koffiestop
17.00 uur finish met luxe borrel
18.30 uur prijsuitreiking

Deelnemen

Deelname en inschrijving aan de Rallye de Gravenrode is inclusief:

Roadbook
Rallyplaten
Stickers
Koffie met Vlaai
Koffiestop
Luxe lunch
Borrel met luxe finger foods
Begeleiding tijdens het event
Service team

€ 600,-

De prijs is per equipe en inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor zakelijke boekingen.

Contact

4 + 6 =

Organisatie

Rallye de Gravenrode wordt georganiseerd door Sparx
en is in handen van Xavier Maassen, in samenwerking met Kiwanis Brunssum en Rotary Elsoo-Maasland.

Sparx
Weert 41
6231 RE Meerssen
+31(0)655103999