TOUR DE MESTREECH

 

1 SEPTEMBER 2018

 

Zaterdag 1 september 2018

De Tour de Mestreech is een een exclusieve rally voor het goede doel. Wij zorgen dat de rallyrijders een spannende en recreatieve dag beleven op hoog niveau in de Euregio rondom Maastricht.

De Tour de Mestreech wordt jaarlijks georganiseerd op de 1e of 2e zaterdag van september. Deze exclusieve rally is alleen toegankelijk voor klassieke automobielen of moderne sportwagens. We zullen een aparte rally hebben voor klassieke automobielen en een rally voor de moderne sportwagens. Alle deelnemers zullen echter starten en finishen op dezelfde locatie.

Tour de Mestreech

Wij hebben voor u een leuke en makkelijke route door Limburg en omstreken met een klassieke rally voor oldtimers en een rally voor moderne sportwagens. Beide rallies zullen zowel voor de recreatieve rijder als voor de meer ervaren rallyrijder plezier en spanning bieden.

Zaterdagmorgen wordt gestart in Maastricht, waarna de route u voert door het schitterende Limburgse heuvellandschap en/of de Ardennen. Na een korte koffiepauze geniet u de lunch op een unieke locatie in de Euregio.

Daarna is het weer tijd om serieus met de gestelde opdrachten en routes bezig te zijn. Na nog een korte pitstop zullen we finishen op Chateau St. Gerlach, waar het diner en de prijsuitreiking zal plaatsvinden.

De kosten per equipe bedragen € 1.000,- . Dit bedrag is inclusief lunch, diner, alle versnaperingen, roadbook, rallyplaten, etc. Kortom u hoeft zich nergens zorgen over te maken, alleen maar te genieten en u steunt tevens het goede doel. Overnachtingen tijdens de rally op Chateau St. Gerlach, verzorgen wij graag voor u.Inschrijven kan uitsluitend via de website.De organisatie houdt zich het recht voor om equipes te weigeren. We hebben de keuze om privé of zakelijk te boeken. Een particuliere deelnemer betaalt € 1.000,- incl. BTW, voor een zakelijke boeking met een factuur betaalt u € 1.000,- excl. BTW.

De rally heeft vanaf de eerste editie al meer dan € 285.000,- bij opgeleverd voor onze goede doelen.

Onze goede doelen

Amyotrofische lateraal sclerose (ALS) is een neuromusculaire aandoening, oftewel een zenuw-/spierziekte. Het is een aandoening die leidt tot het onvoldoende of niet functioneren van de spieren. ALS is progressief van aard. Dat betekent dat iemand met deze ziekte steeds verder achteruitgaat. Nederland telt zo’n 1.500 mensen met ALS.

Stichting ALS Nederland wil op de eerste plaats ALS de wereld uit helpen. “ALS op de kaart, ALS van de kaart”. Daarvoor is veel onderzoek nodig. Maar er is nog een lange weg te gaan. Daarom heeft de Stichting daarnaast als doel de kwaliteit van zorg in Nederland te waarborgen, en op te komen voor de belangen van mensen met ALS. Kortom, de missie van de Stichting ALS is: Het stimuleren van wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaken en behandeling van ALS en het creëren van een betere kwaliteit van leven van ALS-patiënten en hun omgeving.

De businessclub Vrienden Kankeronderzoekfonds Limburg bestaat uit leden uit zowel de medische hoek als het bedrijfsleven. Vanuit hun expertise en netwerk leveren zij hun bijdrage aan het succes van de stichting Vrienden Kankeronderzoekfonds Limburg.

Ze brengen partijen met elkaar in contact. Dit alles met als doel om elkaar te ontmoeten en om gezamenlijk de krachten te bundelen in de strijd tegen kanker. Ze werven extra financiële middelen en fondsen voor medisch wetenschappelijk onderzoek dat plaatsvindt in het Maastricht UMC+. Deze bundeling van krachten vergroot de kans op een effectieve strijd tegen kanker. Er is veel geld nodig om onderzoek verder uit te breiden en meer patiënten te kunnen behandelen, daarvoor zetten wij ons hard in. Concreet organiseren wij netwerkbijeenkomsten, lezingen en evenementen.

Onze Sponsoren

Voorlopig programma

vrijdag 31 augustus 2018

17.00-19.00 uur Inschrijving en borrel @Carlink

zaterdag 1 september 2018

08.30 uur Ontvangst in Maastricht
09.30 uur Welkomstwoord en briefing
10.00 uur Start 1e klassieke auto
10.30 uur Start 1e moderne sportwagen
±12.00 uur Aankomst 1e auto voor lunch
±17.00 uur Finish op Chateau St. Gerlach met borrel en diner

Partner mogelijkheden

DIAMOND PARTNER (1X)

Dit pakket wordt volledig afgestemd op de wensen van uw bedrijf, maatwerk met een persoonlijke touch.

U kunt alle individuele facetten die wij aanbieden op uw eigen manier toepassen voor een perfect tailor made pakket, aangemeten op uw behoeftes. Hierbij kunt u zelf de nadruk leggen op exposure of relatiemarketing.

€ 10.000,-

GOLD PARTNER (5X)

Naamsvermelding als Gold Partner op Start-Finish boog
Naamsvermelding als Gold Partner op rallyschild
Naamsvermelding als Gold Partner tijdens het Rallydiner
Sampling in de goodiebag voor alle deelnemers
2 startplaats voor de rally
4 reserveringen voor het Rallydiner op Chateau St. Gerlach

€ 5.000,-

SILVER PARTNER (10X)

Naamsvermelding als Silver Partner op Start-Finish boog
Naamsvermelding als Silver Partner tijdens het Rallydiner
Sampling in de goodiebag voor alle deelnemers
1 startplaats voor de rally
2 reserveringen voor het Rallydiner op Chateau St. Gerlach

€ 2.500,-

CAR PARTNER

3 auto bij finish of start
Naamsvermelding als Partner tijdens het Rallydiner
Sampling in de goodiebag voor alle deelnemers
1 startplaats voor de rally
2 reserveringen voor het Rallydiner op Chateau St. Gerlach

€ 3.500,-

Contact

7 + 10 =

Organisatie

Tour de Mestreech wordt georganiseerd door Sparx
en is in handen van Xavier Maassen, Joep Gubbels, Servé Maassen, Pierre Gubbels

Sparx
Wilhelminasingel 98
6221 BL Maastricht